mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Kikötő gyülekezet

 

Gyülekezetünk a Magyar Pünkösdi Egyházhoz tartozik. Történelme nyolc éve kezdődött, néhány imádkozó ember kereste Isten akaratát és kezdték hirdetni az evangéliumot. Évek alatt gyülekezetté fejlődött ez a kis csoport. Ez idő alatt különböző formációkban képviselte a kereszténység pünkösdi irányzatát. Történelmünk során generációk növekedhettek fel Isten igéjét hallgatva és átélve ennek mindenkori valóságát.

Az első évek alatt bérleményekben tartottuk az istentiszteleteket. 2012-ben gyülekezetünk és a kunszentmiklósi Őskeresztény gyülekezettel egyesült. Most az egykori őskeresztény imaházban jövünk össze. Jelenlegi nevét 2012-ben kapta a gyülekezet.

Ahogy egy épület korszerűsítést igényel, úgy gyülekezetünk is időről időre a megújulás útjára állt. Ma, ha valaki meglátogatja Nap utcai imaházunkat, akkor egy  minden korosztályt képviselő vidám közösséget talál, ahol a fiatalok és idősek egyaránt megtalálhatják helyüket Isten országában. Valljuk, hogy az egyháznak olyan szerepet kell betöltenie az emberek életében, hogy az Evangélium  üzenete által elősegítse lelki és egzisztenciális előremenetelüket. Hisszük, hogy az élet problémáira, kihívásaira a megoldás Jézus Krisztus személye!

 

Cím: Kunszentmiklós Nap u. 8.

Kapcsolat: Kovács József

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel: 06 70 7037076

Share